Dă-ți voie să simți puterea comunității

În țesătura vieții toți suntem conectați și rolul fiecăruia dintre noi este recunoscut și onorat.
Hai să construim împreună cea mai mare comunitate de oameni conștienți din România. 

Dă-ți voie să simți puterea comunității

În țesătura vieții toți suntem conectați și rolul fiecăruia dintre noi este recunoscut și onorat. Hai să construim împreună cea mai mare comunitate de oameni conștienți din România. 

JOIN OUR COMMUNITY

EVENIMENT LUNAR ONLINE

Ne adunăm în cercul virtual lunar ca să ne cunoaștem, să ne susținem și să ne lăsăm inspirații unii de alții. 

TEMATICĂ
LUNARĂ

Pornind de la nevoile comunității explorăm în fiecare lună o tematică și avem un challenge care să te sprijine în a construi pragmatic și cu inspirație o viață aliniată la valorile tale. 

COMMUNITATE ONLINE

Un loc în care să ne conectăm cu oameni care sunt și ei în procesul lor de autocunoaștere și dezvoltare armonioasă și în care să ne dăm voie să fim. 

COMMUNITY RESOURCES

Unde invităm oameni care ne inspiră să împărtășească din înțelepciunea lor și oferim resurse, practici și instrumente care să ne susțină în călătorie. 

VIZIUNEA NOASTRĂ

We have a dream. Un spațiu în care fiecare dintre noi să simtă că poate aparține. Un spațiu în care ne vedem cu adevărat pentru unicitatea și valoarea pe care o aducem în lume. Un spațiu în care ne conectăm și ne dăm voie pur și simplu să fim împreună. Strămoșii noștri au trăit în comunitate. Odată cu dezvoltarea lumii am pierdut legătura profundă pe care o avem cu ceilalți și a devenit din ce în ce mai ușor să ne separăm. Credem cu toată inima că e momentul să ne aducem din nou împreună și să ne susținem în procesele și evoluția noastră personală. 

Înscrierile în comunitate s-au închis pe 12 ianuarie. Stai pe aproape!
Deschidem înscrierile din nou în

00 00 00 00 00

Join the waiting list!

Testimoniale

În ianuarie s-au înscris în comunitatea noastră 121 de oameni! Iar cu tot cu echipa extinsă am ajuns să fim 135 de Spirit People! Până deschidem înscrierile, uite ce spun oamenii din comunitate până acum

Această comunitate este pentru tine dacă…

SUNĂ BINE PÂNĂ ACUM?

Comunitatea noastră e gândită ca un membership lunar. Înscrierile vor fi deschise doar de câteva ori pe an, tocmai din dorința de a ne da spațiu să ne acomodăm, să ne simțim și să ne conectăm real. Vrem să onorăm încrederea oamenilor care ne-au spus “DA” de la început și care au văzut valoarea comunității. Tocmai de aceea am decis ca abonamentul pentru cei care se înscriu până pe 11 ianuarie să rămână pentru totdeauna la prețul inițial. 

April Community Launch

În aprilie deschidem din nou comunitatea! Asigură-te că te-ai abonat ca să afli mai multe imediat ce lansăm înscrierile!

SEE YOU INSIDE!
Payment Icon

SUNĂ BINE PÂNĂ ACUM?

Comunitatea noastră e gândită ca un membership lunar. Înscrierile vor fi deschise doar de câteva ori pe an, tocmai din dorința de a ne da spațiu să ne acomodăm, să ne simțim și să ne conectăm real. Vrem să onorăm încrederea oamenilor care ne-au spus “DA” de la început și care au văzut valoarea comunității. Tocmai de aceea am decis ca abonamentul pentru cei care se înscriu până pe 11 ianuarie să rămână pentru totdeauna la prețul inițial. 
April Community Launch

În aprilie deschidem din nou comunitatea! Asigură-te că te-ai abonat ca să afli mai multe imediat ce lansăm înscrierile!

SEE YOU INSIDE!
Payment Icon

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Care este viziunea cea mai mare și îndrăzneață a comunității Spirit Map?

Visăm să fim cea mai mare comunitate de dezvoltare personală, emoțională și spirituală din România. Doar gândește-te la asta - să ai mereu, în orice oraș în care mergi pe cineva cu care să te întâlnești, să ai un spațiu unde produsele și creațiile tale sunt apreciate și achiziționate de o masă mult mai mare de oameni, să ai acces la evenimente și festivaluri cu reducere fiindcă ești parte din comunitatea Spirit Map, să reduceri la cursuri și resurse create cu tot sufletul și toată priceperea de facilitatori și terapeuți experimentați. Cu cât ne adunăm mai mulți, cu atât posibilitățile devin mai luminoase și mari! Vrem să ajungem la cât mai mulți oameni care sunt pe aceeași rezonanță, dar să ne păstrăm conectați la principiile sănătoase despre ce poate să înseamne în viața oamenilor o comUNITATE. Cum se simte asta pentru tine? 

Cum se va efectua plata? Trebuie să plătesc în fiecare lună?

Plata se va efectua prin serviciul Stripe și se va retrage automat în fiecare lună, pe aceeași dată, până când întrerupi abonamentul.

Abonamentul este activ timp de un an?

Nu, plata se încasează lunar, cât timp îți dorești tu și poți renunța oricând.

Trebuie să fiu terapeut sau facilitator ca să intru în comunitate?

Nu! Deși am început să conturăm comunitatea pentru terapeuți și facilitatori, ne-am dat seama pe parcurs că nu asta e calea. Am realizat că avem nevoie să fim cu toții împreună, exploratori care caută diverse practici, metode și terapii care să îi susțină pe drumul lor și facilitatorii sau terapeuții care le oferă, în comUNIUNE. În această comunitate își are locul ORICINE își dorește să susțină evoluția personală și conexiunea cu ceilalți.

Voi putea intra mai târziu în comunitate?

Vom închide înscrierile pe 11 ianuarie. După această dată, ne vom cunoaște, ne vom așeza și vom închega grupul. Vom mai deschide înscrierile după câteva luni, dar cu un alt preț - acesta este cel mai mic preț pe care îl va avea comunitatea vreodată.

Cum funcționează întâlnirile din comunitate?

Ne vom vedea mereu în ultima săptămână din lună, urmând să stabilim o dată recurentă în funcție de nevoile și preferințele comunității. Întâlnirile vor fi online, pe ZOOM, urmând să le și înregistrăm, ca să poți avea acces la ele mai apoi. Noi recomandăm totuși să fii prezent/ă live fiindcă în conexiune se întâmplă adevărata magie! Desigur, e super ok și dacă o să existe ocazii în care nu o să poți fii prezent/ă live, tot găsim căi să ne reconectăm!

Vor fi numai întâlniri online?

Ce ne dorim practic de la această comunitate este să creăm un ecosistem viu de oameni care se sprijină reciproc și se conectează autentic. La fel ca un miceliu, o rețea conectată  profund care te susține, ne dorim să închegăm relații puternice, care mai apoi vor rezulta în întâlniri fizice. Pregătim multe surprize în sensul acesta, pe care le vom dezvălui la momentul potrivit.

În ce va consta challange-ul lunar?

În fiecare lună vom explora o anumită temă, care poate fi bazată pe o practică (respirație, meditație, etc) sau o temă generală (integrare, conectare, grieving). În fiecare lună vom avea un challange focusat pe a experimenta și practica tematica respectivă în viața noastră, ca să nu rămână doar la nivel de concept pe care îl înțelegem intelectual dar nu are un efect palpabil în viața noastră. Challange-ul poate fi de 7 zile, 15 zile sau chiar 30 de zile, în funcție de tema lunii.

Cum se vor alege temele lunare?

 În primă fază noi, echipa Spirit Map, vom veni cu câteva propuneri de început, dar ce ne dorim e ca pe măsură ce construim comunitatea să alegem temele lunare împreună și chiar să construim o experiență personalizată de învățare și dezvoltare pentru tine. Ce e sigur e că propunerile tale o să fie mai mult decât bine primite și pe baza a ceea ce se întâmplă în cadrul comunitățiii vom continua să aducem specialiști care să ne susțină cu experiențe sau informații sau vom crea chiar și resurse și cursuri tematice. One step at a time!

Ce alte oportunități am prin faptul că sunt parte din comunitate?

Gândește-te la comunitatea aceasta ca la propriul spațiu de co-creație și joacă. Cu timpul, ne dorim ca împreună să creem chiar și împreună cu tine noi concepte de evenimente sau de retreaturi, să colaborăm ca să facem resurse, carduri oracol, cursuri, să găsim feluri în care să multiplicăm puterea creativă pe care fiecare o are. Chiar e spațiu să construim împreună! Și ne-ar face plăcere să ne aducem fiecare darurile în comunitate, să putem să ne promovăm munca și individualitatea și să creem o rețea de oameni-resursă la care să putem apela cu încredere pentru munca și “meșteșugul” lor!

Ce spun oamenii despre noi

cristina muresan

SPIRIT MAP înseamnă o comunitate caldă și binevoitoare - animată de dorința reală de a ajuta oamenii, cu smerenie și cu bucurie.

Cristina Mureșan
Facilitator de Evenimente
257164994 10225982152731128 8619307516664820734 n

Inimă mare și multă bucurie de viață sunt primele cuvinte ce îmi apar în minte când mă gândesc la prietenii de la Spirit Map. Admir curajul de inovație al echipei și puterea de a învăța din greșeli. Reziliența de a merge mai departe. Pentru inima bună recomand SpiritMap!

Diana Ioana Călin
Coach & Facilitatoare de Evenimente
410284000 10228038467885178 1772173558847386699 n e1703161960635

Spirit Map pentru mine este spațiul în care mă pot arăta așa cum sunt, fără frica de a fi judecată pentru credințele și valorile mele. Invit pe oricine simte că ar vrea să dăruiască și să primească dintr-un spațiu autentic, să facă un pas înspre a se conecta cu echipa de oameni luminoși și foarte bine pregătiți să susțină un spațiu al uniunii și creșterii potențialului nostru comun.

Felicia Coțoman
Facilitatoare de Evenimente
Scroll to Top