Spirit Journal este o invitație de a sta cu tine și de a te vedea în întregime în procesele tale.

Este un instrument care te va ajuta să evaluezi anul prin care tocmai ai trecut și să-ți setezi intențiile pentru anul care vine. 

Am pregătit Spirit Journal în două variante – Print & Digital – alege mai jos varianta care ți se potrivește. 

Descarcă gratuit Spirit Journal

Vei primi maxim 2 emailuri/luna de la noi în care îți vom povesti cu drag despre evenimentele de dezvoltare personală, emoțională și spirituală interesante pe care le găsim în țară. Te poți dezabona fără probleme oricând simți că nu-ți mai servește.
Journal

Cum te ajută acest proces?

Reflecția este extraordinar de importantă în călătoria de transformare personală fiindcă ne pune în rolul de observator al vieții noastre. Din poziția aceasta putem identifica ce din noi nu ne mai servește, dar și ce putem lua cu noi mai departe în călătorie. 

Mockup

De ce ai nevoie?

Inimă blândă

Cel mai important este să-ți dai voie să intri cu blândețe și curiozitate în proces. Vrem să te invităm să răspunzi nu din minte, ci din inimă. Mintea poate îți va spune ce n-a mers bine, dar inima are o înțelepciune aparte, care te va ajuta să vezi dincolo de judecată. Scopul final este să te poți vedea pe tine, în magia adevărului tău.

Muzică pentru inspirație

Dacă simți să asculți ceva pe fundal și ai nevoie de inspirație, ți-am pregătit Reflection & Intention Playlist , special pentru această ocazie. Scanează codul QR și vei fi direcționat/ă spre contul nostru de Spotify.

Spirit Journal

O intenție sinceră

Aprinde o lumânare atunci când începi să completezi Spirit Journal și setează-ți o intenție de început. Cu cât ești mai intențional/ă, cu atât va avea un efect mai profund asupra ta acest proces. Găsește ce rezonează pentru tine. Intuiția ta știe cel mai bine ce ai nevoie să primești.

Distribuie mesajul nostru

Dacă procesul este de fost de folos pentru tine și îți dorești ca această resursă să ajungă la mai multe persoane fă o poză la setting-ul tău de reflecție și dă-ne un tag pe stories la @spiritmap.ro cu hastagul #SpiritJournal 

 

Punctul de plecare pentru acest material a fost Year Compass, un produs creat de către o echipă de oameni pasionați din Ungaria. L-am completat cu drag an de an și am vrut să creăm un material cu propriile noastre elemente și întrebări pentru comunitatea noastră. Spirit Journal aduce și elemente precum valori, intenții, celebrare și recunoștință. Poți găsi Year Compass pe www.yearcompass.com
 
Scroll to Top