Retreat Romania – lista de retreats pentru 2023

Retreat Romania - ghid pentru retreaturi din Romania 2023

Retreat Romania 2023

Simțiți că bunăstarea ta mentală, fizică și spirituală are nevoie de o pauză? Atunci un retreat ar putea fi modalitatea perfectă de a face exact asta! Suntem încântați să vă oferim o listă de retreats uimitoare în România pentru 2023, care vă vor aduce relaxare, calm și bucurie în viața ta.
Cu atât de multe opțiuni disponibile, de la retreats de yoga și sesiuni de meditație într-un resort wellness până la cursuri de artă și peisaje în aer liber în mijlocul naturii, sigur există ceva și pentru tine.

Aprilie 2023

egipt retreat

Reclaim the Power of the Goddesses este o călătorie inițiatică de 10 zile care oferă femeilor o experiență transformatoare. Această călătorie magică permite participantelor să-și exploreze energia feminină și să se descopere la un nivel mai profund.

Detox & Restart with Adina invită participanții să-și ofere patru zile de auto-îngrijire în perioada 6-9 aprilie 2023. Situat în uimitorul lanț muntos al Munțiilor Apuseni, retreatul se desfășoară într-un resort dedicat în întregime acestui tip de eveniment.

Sub îndrumarea Adinei, participanții se vor angaja în yoga, meditație și exerciții de respirație pentru a obține un sentiment mai profund de relaxare și pace interioară.
Prind Rădăcini În Vârful Dealului

Prind Rădăcini În Vârful Dealului invită participantele să-și onoreze rădăcinile, strămoșii și călătoria personală de transformare și dezvoltare.

Retreatul permite particpantelelor să-și îmbrățișeze puterea interioară și autenticitatea, să facă pace cu ele însele și să-și onoreze darurile. “Retragerea” are loc într-o locație senină care aduce participanții mai aproape de tradiții și simplitate, într-o perioadă de reînnoire și renaștere în natură.
Yoga Hiking Art Retreat

Yoga, Hiking & Art Retreat este o călătorie transformatoare care invită participanții să-și creeze propria poveste de armonie și echilibru. Situat în inima naturii la Albastru și Origini, un sat al experiențelor de descoperire din județul Vâlcea, acest retreat combină mișcarea, terapia prin artă, exercițiile de respirație, practicile meditative, ritualurile și explorarea profundă pentru a stimula o relație mai profundă cu sinele.

Retreat de Vindecare – Integrarea Umbrelor​

Retreat de Vindecare – Integrarea Umbrelor invită participanții să identifice și să integreze părțile din umbră în ei înșiși care distrug relațiile, împiedică creșterea personală și împiedică împlinirea viselor lor.

Prin această retragere, participanții vor face pace cu sinele lor din umbră, își vor accepta darurile și vor avea libertatea de a crea viața pe care și-au dorit-o întotdeauna.

Shaking Medicine Retreat​

SHAKING MEDICINE RETREAT invită participanții să exploreze puterea transformatoare a agitației și mișcarea energiei forței vitale. Prin “shaking”, cântări, dans și practici centrate pe inimă, participanții se vor reconecta cu înțelepciunea, valorile și energia lor interioară pentru a trăi o viață mai autentică.

Această retragere este o călătorie de autoexplorare, vindecare și transformare, permițând participanților să rămână în propriul adevăr și integritate.
Akasha Spring Retreat​

Akasha Spring Retreat este ocazia perfectă de a evada într-un loc magic pentru 5 zile de odihnă și întinerire. Amplasat în natură, acest refugiu oferă practici conștiente, mâncare sănătoasă și diverse activități de relaxare, inclusiv zonă de spa cu masaje, saună, cadă cu hidromasaj și o grădină cu hamac.

Tabara de dans energetic, gonguri planetare, boluri tibetane si arta abordarii schimbarilor in viata​

Aceasta tabara de 4 zile in Tara Luanei- Buzau combină dans energizant, muzica vibrațională de inalta calitate, arta transformatoare si excursii in locuri sacre. Conceput pentru a promova creșterea personală și autodescoperirea, retragerea își propune să ajute participanții să acceseze niveluri mai înalte de conștiință, recalibrare emoțională, simțuri intuitive, creativitate și un nou mod de viață.

Mumush Yoga Retreat

Mumush Yoga Retreat este un refugiu de primăvară care oferă o experiență unică de yoga pentru cei care caută refacere și întinerire. Situat în pitoreasca vale Adrianu Mare, acest retreat este conceput pentru liniștea și relaxarea participanților, oferind o gamă largă de practici yoga, sesiuni de pranayama, băi cu gong și activități de dezvoltare personală și spirituală.

Nature is Calling - Holistic Healing Retreat​

Nature is Calling este o retragere transformatoare axată pe vindecarea corpului și a sufletului prin reconectarea cu energia primară a naturii. Participanții vor fi cufundați în puterea vindecătoare a pământului, înconjurați de copaci și aer curat al dimineții, exersând tăcerea, ascultarea și învățarea. Retragerea va include yoga, pranayama, Kundalini, Nidra, meditații ghidate, dans, terapie prin artă și jurnal.

Aleg deplina libertate

Experimentează libertatea deplină la retragerea „Aleg deplina Libertate”, o călătorie experienţială de 9 zile de auto-descoperire bazată pe metoda Eliberării Interioare Conştiente. Prin practici zilnice de conștiință experiențială, exerciții de dizolvare a credințelor limitatoare, meditații ghidate și sesiuni de învățare a metodei Eliberării Interioare Conștiente, participanții se vor îmbarca într-o călătorie de eliberare completă.

Mai 2023

Awake Your Nature Retreat ​

Awake Your Nature vă invită în Portugalia să înfloriți împreună în această primăvară târzie, trezindu-vă natura. Această retragere va combina yoga, meditația, respirația și activități distractive precum surfing, drumeții și dans pentru a ajuta la integrarea stării prezente a ființei. Retreatul își propune să conecteze oamenii între ei, să înțeleagă energiile feminine și masculine și să învețe să alchimizeze respirația și mișcarea.

Senses Flow Yoga Retreat

Senses Flow Yoga Retreat este un retreat de yoga și mindfulness ce te ajută să te reconectezi cu natura și să îți aduci echilibrul, având loc în Ceptura, la doar 80 km de București.

Acest eveniment îți oferă oportunitatea de a te relaxa, de a învăța practici noi și de a te bucura de timpul petrecut într-un cadru natural și liniștit.

Detox & Restart Yoga Retreat​ Mai

Detox & Restart Yoga Retreat cu Adina este o oportunitate de 4 zile de a te concentra pe tine însuți și de a te reconecta cu natura. În perioada 11-14 mai 2023, participanții se vor bucura de utilizarea exclusivă a unei frumoase stațiuni din Munții Apuseni. Retragerea este concepută pentru a oferi o „vacanță sufletească”, cu participanții cufundați în natură și înconjurați de calm și liniște. Accentul este pus pe relaxare și pace interioară, departe de zgomotul și distragerile vieții de zi cu zi.

Self Healing Retreat​

„Self-Healing Retreat” are loc în perioada 11-14 mai în satul liniștit Măgura, Dâmbovița, și este găzduit într-un centru de meditație conceput special pentru acest tip de eveniment. Participanții se pot aștepta la o călătorie spirituală cu practici energetice, meditații, jocuri interactive, terapie cu apă, pictură și multe altele.

On ReConnect Mind & Body​

Retreatul se concentrează pe reconectarea cu sine, cu sesiuni zilnice de yoga în aerul proaspăt al dimineții, mâncare sănătoasă pe bază de ayurvedic, ateliere de dezvoltare personală, jocuri interactive și sesiuni de respirație, relaxare și meditație.

Inapoi Acasa - (Re)treat de Constelatii familiale si Terapie prin Sunet​

Participanții sunt invitați să se alăture unei retrageri speciale, „Inapoi Acasa”, care se concentrează pe Constelațiile Familiale și Terapia Sonoră în timp ce se pregătesc pentru sfârșitul primăverii și începutul verii. Intenția acestui eveniment este de a crea un spațiu sigur și încurajator în care participanții să se poată conecta cu resursele lor interioare, dragostea și Pământul.

Îndrăgostindu-mă de mine însămi - Women Retreat

Îndrăgostindu-mă de mine însămi este o retragere de 6 zile pentru femeile care caută iubirea și se concentrează pe autocunoaștere, acceptare și iubirea de sine, oferindu-ți oportunitatea de a te conecta cu tine însăți și de a te elibera de presiunile și limitările impuse de societate.

 
Retreat Somatic

În perioada 17-21 mai 2023, Tabăra Vindecare Somatică – Detox psiho-emoțional și fizic va avea loc la pensiunea River Retreat, Valea Lotrioarei. Laura-Maria Cojocaru și Elena Dobroiu vor fi ghizii tăi în această călătorie de transformare, oferindu-ți o gamă largă de tehnici și terapii pentru a aduce mai multă claritate și liniște în viața ta.

 
Surori în Armonie • Retreat de Feminitate Autentică

„Surori în Armonie: Retreat de Feminitate Autentică” este un retreat de vindecare de 4 zile conceput pentru ca femeile să redescopere bucuria de a trăi într-un corp feminin.

Activitățile vor include yoga și meditație, dans liber și terapie prin mișcare, TRE® (exerciții de eliberare a traumei), explorarea arhetipurilor feminine, vindecarea cu sunet, constelații sistemice și un ritual de Lună Nouă, printre multe alte surprize.

Yoga Getaway Retreat 3rd Edition​

„Yoga Getaway Retreat Ediția a 3-a” vă invită să vă alăturați unui retreat de primăvară de 4 zile, conduse de profesorii de yoga și pasionații de viață, Georgiana și Veronica

Practica retreatului include sesiuni unice de yoga, meditație și ateliere de dezvoltare personală, fiecare creat cu atenție pentru a vă duce într-o călătorie către mintea, corpul și sufletul dumneavoastră.

Retreat de feminitate Acasă în corp de femeie ​

„Retreat de Feminitate: Acasa în Corp de Femeie” este un refugiu de îngrijire conceput pentru femeile care tânjesc după bucurie, plăcere, conexiune, senzualitate, curgere și abundența vieții. Retragerea invită femeile care caută armonie, auto-descoperire și reconectare cu sinele lor interior și pe cele care doresc să petreacă timp de calitate cu alte femei, hrănindu-și energiile reciproc.

“Povestea ta” – Retreat terapeutic de conectare și vindecare​

„Povestea ta” – Retreat Terapeutic de Conectare și Vindecare” este un retreat transformator conceput pentru cei care caută o călătorie de auto-descoperire și de rescrie a narațiunii vieții lor.

Participanții se vor angaja în exerciții practice, experiențiale, folosind puterea minții, a imaginației și a corpului, cum ar fi introspecția, imaginile ghidate, rescrierea, meditația, vizualizarea, mișcarea conștientă și respirația.

Yoga Beat Retreat

“Yoga Beat Retreat” este un eveniment energizant pentru suflet, oferindu-ți o oază de 3 zile de liniște și reconectare cu sinele. În acest retreat, vei experimenta sesiuni de Vinyasa Yoga, meditație, respirație și plimbări în natură, deconectându-te de agitația cotidiană și explorând, ascultând și cultivând atenție, creativitate și zâmbete.

5 day retreat, based on Family Constellation work, in Romania​

Retreatul “Family Constellation Work în România” este o experiență profundă de 5 zile, dedicată imersiunii în conexiunea dintre minte, corp, inimă și suflet. Acest retreat se concentrează pe lucrul cu constelații familiale, oferindu-ți oportunitatea de a explora provocările vieții și a descoperi pașii unici pentru a începe un nou capitol în viața ta.

RELAX & RECHARGE – Retreat de Qigong și Thai Yoga

Descoperiți un retreat idilic și plin de energie în cadrul “Relax & Recharge”, o experiență de Qigong și Thai Yoga pe insula Thassos, la malul Mării Egee. Participanții se vor alătura acestui retreat între 21 și 27 mai pentru a se reconecta cu natura și a se bucura de practici energetice precum Qigong, Tai Chi și Thai Yoga, îmbunătățindu-și astfel starea de bine fizică și emoțională.

tabara arta vindecarii

Tabăra Arta Vindecării a ajuns la a 10-a ediție și oferă o oportunitate unică de a experimenta lucrul la un nivel profund cu subconștientul și emoțiile, procesarea traumelor emoționale și vindecarea relațiilor prin metoda Louise Hay. Cei prezenți vor experimenta eliberări emoționale profunde și vor beneficia de puterea terapeutică a constelațiilor familiale și a terapiei copilului interior, într-un cadru deconectat de la cotidianul agitat și plin de provocări.

 
Zen Retreat

ZEN-ISH | THE RETREAT – YOGA & MINDFULNESS îți oferă o oportunitate unică de a explora practicile și tehnicile care îți pot face viața mai bună și mai ușoară, prin yoga, workshop-uri de mindfulness și o plimbare pe Cozia, toate într-un cadru deosebit oferit de locația Albastru și Origini.

Insight in the Forest 5-day Intro to Vipassana Silent Meditation Retreat​

Situat în frumoasa Toscana, retreat-ul utilizează metodologia Anapanasati, care implică conștientizarea respirației, și Vipassana, care este meditația profundă. Folosind conștientizarea respirației și meditația de perspectivă, participanții vor vedea realitatea așa cum este ea și vor ancora mintea în momentul prezent.

Deschis tuturor celor care caută un sentiment mai profund de conștientizare, înțelepciune, mulțumire și împlinire.

Iunie 2023

Thassos Yoga Retreat​

Evadați la Thassos Yoga Retreat pentru 7 zile de relaxare și reconectare cu natura. Te poți bucura de sesiuni de yoga energizante pe plajă sau în grădină, sau să faceți drumeții sau ciclism pe traseele de munte și meditați în pădure.

Zohal - Tabara Respiratie Holotropica

Sunteți invitați să vă alăturați celei de-a doua ediții a Taberei de Respirație Holotropică, organizată de Zohal la Băile Tușnad, un loc cu o energie fantastică. Această tehnică puternică de psihoterapie experiențială combină respirația conștientă cu dansul extatic, munca corporală concentrată și arta, activând psihicul profund și trecându-vă în stări de conștiință extinse pentru procesare, conștientizare și vindecare.

Tantric Transformation: Body, Senses, Energy ~ Tantra Meditation​

Experimentați o călătorie interioară și exterioară profundă și transformatoare la Tantric Transformation unde magia tantrei și meditația se îmbină cu natura. Retragerea oferă meditații active OSHO, exerciții Tantra, ritualuri, respirație, bodywork și multe altele. Participanții vor participa la ritualuri de foc, dansuri tribale, plimbări tăcute, cercuri de împărtășire și momente creative.

Yoga & Hiking Retreat ​

În perioada 17-23 iunie 2023,  alăturați-vă Yoga & Hiking Retreat din satul Măgura, între Munții Piatra Craiului și Bucegi. Bucurați-vă de hatha yoga, pranayama și sesiuni de respirație, precum și de șase drumeții alese cu atenție, de diferite dificultăți. Retragerea are loc la pensiunea Villa Hermani de lângă Brașov.

Tantric initiation in Kali​

Alăturați-vă profesoarei senior Hridaya Yoga, Simona Trandafir, pentru un atelier de 5 zile despre Kali, Marea Înțelepciune a Transformării Spirituale și Fericirea Eternității. Această inițiere autentică în tărâmul sacru al Tantrei Yoga oferă perspective, practici și dragoste. Kali reprezintă forța de transformare atât în ființa umană, cât și în Univers și invocă principiul evolutiv.

Retreat Yoga and Experiential Astrology​

Pornește într-o călătorie transformatoare cu yoga și astrologia experiențală. Această retragere oferă un punct de plecare sau o continuare a drumului tău către integrare, conștiință și autoconștientizare.

Prin această experiență profundă, participanții vor înțelege dinamica după care au ales să trăiască și vor explora tensiunile, obiceiurile și potențialele neexplorate.

Retrea Sanziene

Alăturați-vă unei retrageri transformatoare de 3 zile care sărbătorește iubirea de sine, conștientizarea și magia feminină prin practici ghidate și festivități de Sânzienele.

Conectează-te cu un trib de femei într-un spațiu sacru de non-judecată, sprijin și înțelegere. Locația senină a pădurii oferă glamping și un foc mare pentru o experiență cu adevărat captivantă în natură.

Welcome to the Jungle - 5Rhythms retreat with Péter Fejér

Welcome to the Jungle te invită să explorezi sălbăticia din tine prin mișcare, conectându-te cu frumusețea de a fi viu și prezent în moment. Această retragere este o călătorie de auto-descoperire, încetinire și trezire a simțurilor, dedicând timp pentru a explora comorile și bucuria trupurilor noastre vii.

Calendar

Thursday April 4
Friday May 31
5:00 pm - 5:00 pm Puterea Intentiei
Thursday July 25
Saturday January 11
No event found!

În majoritatea prețurilor acestor retreat-uri este inclusă mâncarea (mic dejun, prânz, cină) plus cazare. Totuși fiecare cazare va fi difierită în funcție de alegerea făcută, în acest sens vrem să vă uitați cu atenție la ceea ce alegeți.

Dă-ne de veste

Dacă știți alte retreat-uri care considerați că ar trebui adăugate în această listă, trimiteți-ne un mesaj.

Dacă ai un eveniment care se încadrează în această sferă și vrei să-l promovezi, poți să-l adaugi aici în lista noastră de evenimente

Cu siguranță vor fi actualizări și noi adăugări, vom face tot posibilul să actualizăm în mod regulat acest articol, așa că nu uitați să salvați această postare pe blog. De asemenea, alăturați-vă Newsletter-ului nostru care vă va ține la curent cu diverse evenimente săptămânale/lunale și alte informații.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top