Spirit Map Presents

Facilitators Community

Bine te-am găsit! Dacă ești facilitator, terapeut sau creator de experiențe de dezvoltare umană, vrem să-ți povestim despre comunitatea noastră. O comunitate în care oamenii ca tine, care își aduc contribuția la vindecarea și evoluția planetei, au spațiu să fie. Un loc în care tu nu trebuie să pregătești nimic, ci poți pur și simplu să participi și să fii susținut în procesele tale. 

smcommunity

Misiunea Noastră

Înțelegem că misiunea ta implică transformare continuă și că îi ghidezi pe ceilalți cu inima. Drumul poate fi provocator, dar nu ești singur. Alătură-te nouă și descoperă puterea comunității și co-creației.

3 evenimente lunare
O temă cheie în fiecare lună
Un spațiu de sharing & de ajutor
Spirit Map Presents

Facilitators Community

Bine te-am găsit! Dacă ești facilitator, terapeut sau creator de experiențe de dezvoltare umană, vrem să-ți povestim despre comunitatea noastră. O comunitate în care oamenii ca tine, care își aduc contribuția la vindecarea și evoluția planetei, au spațiu să fie. Un loc în care tu nu trebuie să pregătești nimic, ci poți pur și simplu să participi și să fii susținut în procesele tale. 

smcommunity

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să conectăm rețeaua de terapeuți și facilitatori din toată țara, să adunăm o comunitate de oameni care prin munca lor susțin oamenii să crească, să se vindece sau să ajungă mai aproape de esența lor, de cine sunt cu adevărat în autenticitatea lor.

Spirit Map Presents

Facilitators Community

Bine te-am găsit! Dacă ești facilitator, terapeut sau creator de experiențe de dezvoltare umană, vrem să-ți povestim despre comunitatea noastră. O comunitate în care oamenii ca tine, care își aduc contribuția la vindecarea și evoluția planetei, au spațiu să fie. Un loc în care tu nu trebuie să pregătești nimic, ci poți pur și simplu să participi și să fii susținut în procesele tale. 

smcommunity
Transformare și Comunitate: Drumul Facilitatorului

Descoperă puterea co-creației și a conexiunii autentice

Atunci când ai ales să urmezi această misiune cel mai probabil ți-ai asumat că viața ta o să fie în continuă transformare. Știm că ceea ce oferi izvorăște și pornește în primul rând din căutarea ta interioară și din ceea ce ție ți-a făcut bine. Știm că îi înveți și ghidezi pe ceilalți cu inima. Știm că-ți dorești să ajuți. Și știm că drumul e provocator! 

Trecem printr-o perioadă în care e nevoie mai mult ca niciodată ca fiecare să ne aducem darurile pe lume! Credem că drumul fiecăruia individual este important și esențial, și că fiecare dintre noi a avut un parcurs extraordinar. Dar cum ar fi dacă de acum încolo, nu mai trebuie să faci asta singur, ci te poți alătura unei comunități de oameni similari ție?

Noi, la Spirit Map, avem încredere că putem produce un impact mult mai mare atunci când suntem împreună în asta! Atunci când ne adunăm, ca trib, și alegem să simțim nevoile comunității. Atunci când alegem să renunțăm la competiție și să vedem puterea co-creației și a comunității. Atunci când ne dăm voie să fim vulnerabili, să ne povestim rănile și provocările și să fim împreună în misiunea noastră personală. 

faccom2

Facilitators Community este pentru tine dacă lucrezi cu oamenii în călătoria lor de evoluție personală și vindecare, fie 1 la 1, ca terapeut sau pe baza unei anumite practici sau metode specifice, fie ca facilitator sau creator de experiențe de susținere pentru grupuri de oameni.

Facilitators Community vine din inimile noastre. Cu smerenie și asumare, vrem să creăm contextul prin care comunitatea de facilitatori și terapeuți din Cluj-Napoca să se conecteze cu adevărat. Uite la ce ne-am gândit: 

Cum funcționează?

 La Spirit Map, ne ghidăm după trei piloni esențiali care definesc esența comunității noastre:

1 eveniment lunar > O temă cheie în fiecare lună > Un spațiu de susținere & împărtășire

Facilitators circle: Puterea Comunității
Întâlnirea lunară în cerc este un spațiu de sinceritate și inspirație. Aici, te poți deschide, împărtăși și simți susținerea unei comunități care înțelege și valorizează călătoria ta.
Grup de Telegram: Conectare și sprijin
Grupul de Telegram va fi prietenul tău cel mai bun! Acolo poți pune întrebări despre ce te frământă, poți împărtăși vulnerabil ce simți, poți iniția activități sau poți cere sprijin.
Darul Comunității: Împărtășirea Expertizei
Ai posibilitatea să întâlnești oameni minunați cu care rezonezi și puteți să vă completați darurile într-o creație comună, ca piesele de puzzle care crează o imagine superbă.

Ce ne dorim să primești prin această comunitate?

Ce ne dorim să primești prin această comunitate?

Ce include asta oare?

Bun! Dacă ai ajuns până aici, îți mulțumim pentru răbdare și încredere! Ne dorim să fim sustenabili ca să putem continua să facem ceea ce facem. Cu toată sinceritatea, ne-am gândit mult la un pricing care să fie accesibil pentru facilitatori și care să se simtă confortabil și pentru munca depusă de noi. În momentul de față ne propunem să îți oferim:

Standard Membership

Prețul standard de intrare în comunitate fiindcă nu vrem ca banii să fie un impediment pentru tine și pentru susținerea de care ai nevoie ca să-ți aduci darul pe lume.

55 LEI / lună
Payment Icon
Tematicile lunare

Care sunt temele pe care le vom explora?

În săptămânile trecute am povestit cu peste 40 de facilitatori despre ce îi doare și ce îi mișcă. Așa s-a conturat un plan de acțiune pentru următoarele 6 luni de zile. Iată ce vom explora împreună în Facilitators Community:

cum sa te lasi vazut

Septembrie: Your unique online blueprint

În septembrie povestim despre cum să te lași văzut, despre ce înseamnă să te expui în forma ta cea mai autentică și vulnerabilă și despre cum funcționează toată treaba asta cu online și social media. Septembrie am vrut să fie darul nostru pentru voi!

receive

Octombrie: Money VERSUS Mission

În octombrie la cerc povestim despre “a simți că poți primi”, despre relația dintre misiunea ta personală și bani, despre a servi, dar și despre a fi răsplătit pe deplin pentru munca ta. La evenimentul de business vorbim despre cum poți să-ți construiești o strategie financiară clară și îți răspundem la întrebările despre partea legală sau contabilă pe care le ai.

beingachannel2

Noiembrie: Being a channel

Povestim despre capacitatea de a primi ghidaj în drumul tău prin ancorarea la misiunea personală, divinitate și procesul intuitiv de a “asculta” ceea ce oamenii tăi au nevoie să primească de la tine. La evenimentul de business învățăm despre avatarul de client și despre cum poți să-ți clarifici pentru cine sunt serviciile tale și cum poți să ajungi mai ușor la oamenii tăi.

celebration of life

Decembrie: Celebrate your life!

În decembrie povestim despre a simți bucuria de a face ceea ce faci, despre cum să-ți vezi progresul chiar și atunci când ți se pare că acesta nu există și despre a te lăsa pe tine să-ți oferi mulțumire pentru toate procesele în care ai fost. La business meeting vedem cum poți să-ți setezi obiectivele cu bucurie pentru business-ul și dezvoltarea ta în noul an.

roadahead

Ianuarie: Needle's Eye VERSUS Eagle’s Eye

În ianuarie discutăm despre legătura dintre acțiuni mici și viziuni mari, și despre acțiunea care se simte bine în corp. La business meeting, abordăm automatizarea business-ului, crearea de funnels și setarea pentru productivitate, de la acțiuni mici la obiective mari.

renewal

Februarie: Getting lost and being found

În februarie discutăm despre reconectarea la misiunea personală, regăsirea bucuriei și metamorfoza personală. La business meeting, abordăm adaptarea produselor și serviciilor la evoluția ta și crearea de programe în rezonanță cu cine ești acum.

Join our mail list

Dacă ești facilitator de evenimente sau terapeut și îți dorești să afli mai multe vești despre ceea ce facem în comunitatea noastră, despre evenimentele pe care le-am pregătit, te poți înscrie la Newsletter-ul nostru, unde îți vom trimite periodic  updates din interiorul comunității. (nu te vom spama, promitem!)

Descoperă Spirit Map

Un pod între vindecători și exploratori în căutarea de sine.

Hai momentan să ne oprim aici. Dacă închizi ochii și te conectezi la spațiul inimii tale, cum se simte în corp ce-ai citit? Ce senzații s-au trezit? Ce e viu în tine acum? În acest moment prezent? 

Simți rezonanță? Ce bine! Înseamnă că ăsta-i un loc pentru tine! Ne-ar bucura și onora să ținem săptămână după săptămână spațiul pentru tine! 

Noi, la Spirit Map, ne dorim să fim un pod între oamenii cu daruri și puteri vindecătoare pentru comunitate (ca tine) și exploratori, sau oamenii care sunt în căutare de sine.  

OUR TEAM

mirceav
Mircea Vădan

Nu mai e nevoie să faci asta singur/ă…

 Înțelegem că nu e întotdeauna ușor, că sunt multe provocări, multe nopți ale sufletului, multe momente grele în care parcă e mai ușor să renunți, multe momente în care te întrebi „Is it even worth it?”. Știm. Și mai știm că acesta poate fi uneori un drum singuratic. 

Nu toată lumea înțelege exact ce faci, nu toată lumea pricepe de ce e nevoie de ceea ce faci, cu siguranță puțini înțeleg la fel de bine ca tine cât este de benefic și de important ceea ce faci și ce efecte subtile sau mai puțin subtile crează în interiorul unei persoane și în întreaga lume.

Dar nu mai e nevoie să faci asta singur/ă. Te așteptăm în comunitate! Împreună chiar poate să fie mai ușor!

Email support

hello@spiritmap.ro

Send us a message

Dacă vrei să intri în comunitate sau dorești pur și simplu să ne contactezi, scrie-ne un mesaj în secțiunea de aici, iar echipa noastră va reveni spre tine cu tot dragul.

Scroll to Top

Cu inima deschisă te invităm să ni te alături în perioada 20-23 Iunie la 🌍 SPIRIT MAP RETREAT 🌍