Yoga de Toamna

A venit, a venit Toamna si cu ea un nou curs de Chakra Yoga!

Marturisesc ca abia astept sa ne (re)vedem  🙂

Sper ca ati avut o vara bogata in experiente frumoase, iar acum sunteti gata sa reveniti la o rutina care sa ne tina echilibrate si sa ne incarce energetic pana cand noi vacante se vor ivi la orizont.

Pentru ca zilele sunt mai scurte, noua serie de clase va avea o nota introspectiva, dar vom pastra si focusul asupra fortei abdominale si a puterii noastre de a manifesta ceea ce ne dorim.

Principala noutate este ca vom avea clase de 90 min. Dupa succesul pe care l-a avut Kundalini yoga la workshopurile de asta-vara, as vrea sa dedicam cele 15 minute in plus practicii Kundalini.

Ca si pana acum, vom complementa practica fizica cu exercitii de respiratie, meditatie si relaxare, asa ca incat sa punem energia in miscare la nivel fizic, dar sa ne si simtim mai putin vulnerabile la stress si mai relaxate. Nu vor lipsi nici elementele teoretice din filozofia yoga, referitoare la corpul energetic si la psihologia asociata fiecarei chakre.

Vom avea un curs de 7 clase – cate una pentru fiecare chakra – care va dura 7 saptamani. Din nou, voi oferi posibilitatea de a avea o clasa in timpul saptamanii lucratoare si una in weekend:

Joia de la 18:30 la 20:00, cu incepere din 19 Octombrie sau

Sambata de la 11:30 la 13:00, incepand din 21 Octombrie, cu exceptia clasei din 28.10. care va fi de la 10:00 la 11:30.

Cost:   Curs de 7 clase a 90 min, 525 lei (sau doua rate a 270 lei)

1 clasa individuala, 90 lei

Plata se face anticipat, prin transfer bancar (cu factura).

Locatie: Studioul Areal, situat in vecinatatea Ateneului Roman.

Clasele sunt accesibile indiferent de nivelul de pregatire fizica si se desfasoara in grup restrans (maxim 8 participanti), pentru a putea oferi ghidaj personalizat.

Rezervari si informatii suplimentare prin mesaj pe fb sau email la yogabrielabucuresti@gmail.com

Multumesc anticipat daca transmiteti invitatia mea altor persoane interesate din cercul vostru de prietene(i)!

Pentru cine participa la clasele de sambata va exista si optiunea de a merge dupa aceea undeva in apropierea studioului pentru pranz si socializare, ca sa ne bucuram de vibe-ul de weekend. Dupa workshopurile de asta-vara a fost o reala placere sa descoperim impreuna noi restaurante si sa incercam diferite tipuri de bucatarie: peruana, asiatica, dar si cei mai buni burgeri din oras  😉

Hai la Yoga sa ne incarcam cu energie pozitiva pentru intreaga saptamana  <3

Sa avem o Toamna bogata si plina de magie!

 

Gabriela practica yoga din 2007 si este Instructor de Yoga certificat Yoga Alliance 200hr, la Samudra School of Living Yoga din Los Angeles, SUA.

A studiat si practicat cu profesori de marca din Statele Unite precum Shiva Rea, Rod Stryker si Kino MacGregor, dar si cu Uma Dinsmore-Tuli, Nirlipta Tuli si Julie Gudmestad in Marea Britanie.

 

Location

București, Romania

The event is ongoing.

QR Code

More Info

Read More

Găsește evenimentul potrivit pentru tine

Găsește evenimentul tău

No event found!
Load More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top