Vinyasa Flow & Pranayama cu Dana

Vă invităm la Vinyasa Flow yoga, o clasă creativă si dinamicăîn care folosim constant respiratia pentru a trece fluid de la o postură la alta.

Ca si filozofie de viată această practică ne ajută să facem trecerea de la o gândire fixistă si limitativă la una creativă si inovativă mai potrivită pentru vremurile in schimbare pe care le traim. Vinyasa recunoaște caracterul temporar al lucrurilor si ne ajută să acceptăm cu ușurinta orice vine în fața noastră.

Astfel practica este in continuă schimbare stimulând atât corpul cât și mintea și concentrarea.
Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.
De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu.

Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele.

Yoga NU este doar o formă de mișcare, ea este o meditație activă, o portită spre a lucra cu sinele nostru, ometodă de a scăpa de limitări si programe, o unealtă pentru a îmblanzi mintea, o forma de a renunța la ego deci o bucurie in sine.

―――――――――――――――

Rezervă-ți salteaua pe:

• STUDIO

Vinyasa Flow & Pranayama cu Dana – STUDIO

• ONLINE

Vinyasa Flow & Pranayama cu Dana – ONLINE

―――――――――――――――

Link ZOOM:

https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09

• Parola: bucurie

https://www.facebook.com/events/1345119526387910/?event_time_id=1426425131590682

Location

Magic Yoga - Joy Studio
QR Code

Găsește evenimentul potrivit pentru tine

Găsește evenimentul tău

Scroll to Top