Date

Nov 25 2023
Expired!

Time

6:30 pm - 9:00 pm
REGISTER

TANTRA PENTRU TINE

De ce Tantra Yoga Esoterică?
Vom urmări să răspundem la această întrebare în cadrul workshopului  Tantra pentru tine! care va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, 18.30-21.00!

Calea tantrică este călătoria plină de curaj ce ne ajută să depășim cu succes limitările autoimpuse în procesul dezvoltării personalității noastre! Practică și concretă, profund ancorată în realitate, Tantra este o cale spirituală care ne revelează frumusețea, complexitatea și sublimul propriei noastre ființe și a vieții!

Deși în Occident se vorbește din ce în ce mai mult despre Tantra, sunt extrem de puțini cei care au înțeles ce înseamnă cu adevărat Tantra, dar mai ales, cei care au reușit să pătrundă esența principiilor tantrice, astfel încât să le poată pune cu adevărat în practică. În Tantra indicațiile nu se referă la un sistem de credințe, ci la un sistem coerent de principii și legi. Credința oarbă este înlocuită de cunoaștere, iar cunoașterea de rezultate și realizări spirituale

Cuvântul tantra înseamnă un set de metode și instrumente care ajută omul să aibă o înțelegere mult mai cuprinzătoare asupra realității și asupra propriei vieți. Devenim astfel conștienți de faptul că toate elementele realității sunt interconectate (tan – înseamnă în limba sanscrită rețea, urzeală).

În cadrul acestui workshop vom prezenta 5 învățături tantrice esențiale pe care le studiem pe larg în primul an de curs. Practicate cu perseverență, toate cele 5 sau chiar și numai una dintre ele, ne revoluționează din temelie întreaga viață conferindu-ne o înțelegere mult mai profundă asupra noastră înșine și asupra a tot ceea ce trăim.
https://g.co/kgs/rjnHc1
Workshopul va avea loc la sala din str. Țebei nr. 21.

Informații:
Tel: 0755891645
Facebook: tantraclujnapoca

Te aștept cu drag!

QR Code

More Info

Read More

Găsește evenimentul potrivit pentru tine

Găsește evenimentul tău

No event found!
Load More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Cu inima deschisă te invităm să ni te alături în perioada 20-23 Iunie la 🌍 SPIRIT MAP RETREAT 🌍