Retreat and Spa pentru femei

✨Retreat and spa de femei ✨

🎇Tema: trezirea și amplificarea erotismului feminin, pentru atragerea plăcerii și abundenței în viața ta, accesarea energiei tantrice și folosirea energiei sexualepe toate palierele vieții noastre. Sexualitate și erotism dincolode actul sexual, sexualitate sacră.Bucuria de a fi în corp de femeie, self-care, relaxare, plăcere,spa.

✨Te-ai născut în corp de femeie, ce ar fi dacă te-ai bucura mai mult de el?

✨Energia erotică, în femeie, este trezită atunci când ea este conectată lacorpul său și cât mai relaxată.

✨Știați că chakra sexualității și cea legată de abundență sunt una și aceeași, iar cu cât îți activezi mai mult sexualitatea, cu atât mai abundentădevine viața ta?

✨Cu cât o femeie știe mai bine să își asculte trupul și să se răsfețe,cu atât mai jucăușă devine în intimitate.

✨Asta poate fi oprovocare într-o lume foarte solicitantă, în care femeia are multiple roluri, activități, responsabilități și din ce în ce maipuțin timp pentru ea.

✨De multe ori ajungem să ignorăm tocmai latura care ar putea să ne dea mai multă energie și poftă de viață.

✨Latura pe care, dacăo cultivăm, putem crea cu mai multă ușurință viața pe care ne-o dorim.

✨Da, energia sexuală este energie vitală, energie creatoare și fiecare dintre noi areun “izvor” în propriul corp. Cât de bine îți cunoști corpul? Ce relație ai cu dimensiunea erotică a vieții? Ești mulțumită cu ce ai acum sau alegi mai mult?

✨Dincolo de rețineri și rușine, dincolo de reguli și definiții preluate de la alții încă din copilărie, poți găsi o lume fascinantă.

✨Poți avea o viață intimă mai împlinită și mai efervescentă (fie că ești într-un cuplu sau single) dacă alegi să te educi și să explorezi șiaceastă dimensiune a existenței.

✨Da, este un subiect intim și delicat pe care poate nu l-ai discutat niciodată cu nimeni sau doar cu prietenă foarte apropiată care știa (sau nu) puțin mai multe decât tine.

✨De aceea te invităm într-un cerc restrâns, de femei, unde să ne susținem unape cealaltă și să evoluăm împreună, la un retreat destinat exclusiv femeilor, într-o locație superbă la doar 25km de Brașov, la munte, într-un cadru de poveste cu priveliști uimitoare, o locație retrasă, cu un spa generos (piscina încălzită, 2 saune, jacuzzi, loc de relaxare).

✨Cum s-ar schimba viața ta dacă ai aflamai multe?

✨Ești curioasă să afli ce este posibil pentru corpul tău?

✨Ce alegere ai putea face astăzi, pentru a-ți crea viața intimă pe care ți-o dorești?

✨Cum va fi viața ta peste 1, 5 sau 10 ani dacă alegi să te deschizi pentru o discuție și câteva exerciții simple, de dans șimișcare, câteva idei practice și ritualuri feminine?

✅Ce vom face la acest eveniment?

✨Vom parcurge împreună, timp de 4 zile, o călătorie conștientă în trup, minte și emoții de femeie,într-o locație retrasă, la munte, cu un spa ofertant, înconjurată de păduri și natura, într-un loc cu o energie aparte, dar șiun loc în care te vei simți răsfățată din toate punctele de vedere.

✨Vom învăța despre noi și despre alte femei, vom vedea ce ne aseamănă și unde suntemdiferite.

✨În această experiență, vom urmări să înțelegem mai bine Femeia, rolurile și relațiile ei:
✨Rolurile ei (ex: partenera, mama, fiica, sora, profesionist, leader în comunitate, etc) și investiția de timp și energie pentru fiecare (auto-apreciere).

✨Relația cu sine (relația cu propriul corp; onorarea/dragostea/grija de sine).

✨Relația cu erotismul (experiențe proprii,idei moștenite din familie și societate, rușine versus bucurie în intimitate).

✨Relația cu partenerul (comunicarea dorințelor și nevoilor, ascultarea și observarea partenerului în viața intimă, limbaje de iubire, masajul tantric).

✨Vom petrece timp de calitate într-un cerc de deschidere, intim, doar între femei, în carefiecare va putea spune ce simte și în același timp cu siguranță va învăța și din experiențele celorlalte.

✨Vom face o practică energetică de curățare a pântecului.

✨Vom face exerciții prin dans și mișcare, meditație, ritualuri de eliberare.

✨Vom lucra la iertarea și îngăduința față de noi înșene.

✨Vom învăța să direcționăm atenția spre a crea viață pe care ne-o dorim.

✨Vom face o scurtămeditație în mișcare, ghidată, pentru a conecta cu energia de femeie și a ne umple de ea, de a ne alimenta cu energie feminină și creatoare.

✨Vom face o tehnica de eliberare de relațiile romantice si sexuale care s-au încheiat.

Cât de multă energie risipești gândindu-te la relații dintrecut, în loc să o investeștiîn prezent pentru a crea viitorul pe care ți-l dorești?

Când ofemeie se întâlnește cu un bărbat, la nivel intim, între cei doi are loc un schimb, fie că suntsau nu conștienți de acest lucru. Acest schimb se întâmplă la nivel fizic, dar și emoțional și mental.

Energia pe care încă o investim în gândurile și emoțiile atașate unor relații din trecut am putea-o investi în a fi mai fericite în prezent. În a necrea viața așa cum ne dorim.

Astfel, este binevenită eliminareaacestor elemente/comportamente care ne blochează feminitatea, blândețea, încrederea și senzualitatea. Dacă ești SINGLE, poți să faci loc unui nou bărbat în viața ta. Sau să alegi, pentru o vreme, să nu intri într-o relație… dar ai mereu relația ta cu tine însăți și e bine să fie armonioasă și liberă de emoțiile și gândurile legate de “fostul”.

Dacă ești deja ÎNTR-O RELAȚIE, îi poți da un “refresh”, să vezi cum poate fi mai împlinitoare, mai senzuală, mai jucăușărelația în care ești. Și să te eliberezi dacă mai ai legături subtile cu foști parteneri (care poate reapar, periodic, prin viața ta).

Cum ar fi să te eliberezi de poverile trecutului (dar nu cu resentimente, judecată și încrâncenare pentru ce a fost, ci cubucurie pentru ce vei crea)?

✨Vom afla care sunt efectele terapeutice ale dansului și vom practica câteva mișcări de Belly Dance pentru eliberare și relaxare.

✨ Vom avea atelier de Chakra Dance- în special chakra 2 (sexualitatea și creativitatea) și chakra 4 (chakra inimii).

✨ Vom avea un atelier în care vom învăța ce este oul de jad (sau alte ouă yoni), cum ne poate ajuta. Oul yonieste folosit în amplificarea energiei sexuale, trezirea energiei creative, pasiunii și libidoului, întărirea mușchilor vaginali, reducerea PMS și a durerilor din timpul menstruației, reducerea simptomelor menopauzei și depășireaexperiențelor traumatice și abuzului sexual. Cum să-l alegem șicum să-l folosim.

✨ Vom avea un atelier despre puterea de a fi femeie Shekinah (SHEKINAH este un termen ebraic pentru „sălaș”sau „prezență”. Prezența divină a lui Dumnezeu în lume, deseori reprezentată ca o energie feminină.) – Divinul Feminin și relația ei cu Divinul Masculin.

Vom vorbi despre primul act al universului de sexualitate sacră – Creația și cum accesăm Divinul Feminin din noi.

✨ Vom vorbi despre sistemul de Chakre și activarea Pântecului.

✨ Vom avea un atelier cu titlul: “Cine sunt eu azi” – Cele 4 arhetipuri feminine, în cele 4 săptămâni ale lunii în funcție de ciclul Lunii.

✨ Vom vorbi despre liniile ancestrale- Conceptul de plăcere și dreptul corpului la răsfăț și iubire pe linia feminină.

✨ Vom face o meditație de conștientizare și vindecare a relației strămoașelor cu bărbații, pentru a ne vindeca linia ancestrală. Vindecarea lucrurilor preluate de la ele (emoții captive, traume, dureri, boli). Primirea și activarea darurilor liniei feminine.

✨ Vom discuta despre rezonanța în relația de cuplu – Compatibilitatea Karmică versus armonie Sufletului – impactul asupra sexualității. Corpul – Casa Sufletului Nostru.

✨Vom avea o sesiune de practici taoiste (tradiția chineză) pentru sănătatea și armonia fizică, energetică și emoțională.

✨ Această sesiune va cuprinde mișcări conștiente, respirație profundă și meditație pentru a ne conecta la energia care guvernează emoțiile și funcționarea organelor.

✨ Vei putea conștientiza cum emoții precum furia, îngrijorarea, tristețea, frustrarea ne influențează corpul fizic și pe cel energetic.

✨ Apoi vei învăța cum să transformi aceste emoții în opusuri lor (stări care ne expandează și ne conectează la Creație) prin tehnici foarte eficiente de alchimie interioară.

✨ Va fi o sesiune accesibilă atât femeilor care au practicat până acum t

Location

Panorama Boutique Hotel
QR Code

Găsește evenimentul potrivit pentru tine

Găsește evenimentul tău

No event found!
Load More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top