Puterea Atingerii Blânde curs de masaj in Brasov

Știi că efectul atingerii este mult mai profund, plăcut și vindecător dacă e dăruit cu îngăduință și blândețe? Oare mai ține minte corpul tău magia și miracolul alintării-legănării din primii luni de viață, când era ținut în brațe și era acceptat și iubit așa cum este? Oare care este secretul alintării bebelușului, sufletului?
Știi că 90-70% din corpul uman este apa-lichid: limfă, sânge, lichide interstițiale? Corpul uman este ca un vas plin de apă, în care lichidelear trebui să curgă lin, să aibă fluxul liber în toate direcțiile, țesuturile, fasciile. Unde este flexibilitate, mobilitate, motilitate, flux de lichide și energie, acolo este și SĂNĂTATE. Puterea atingerii blânde este o metodă simplă, pragmatică, profundă prin care acest flux și capacitatea de liberă mișcare se poate facilita.
Fasciile, rețeua cristalină din corpul uman, constituieși calea de transmitere pentru lumina lichidă primită din univers si captata-decodată prin cel deal treilea ochi. Traumele, tensiunile, cicatricile din tesutul fascial îngrădesc integrarea acesteilumini, astfel capacitatea de captare, comuniunea cu universul se limitează. Se limitează și comunicarea subtilă între corpul fizic, emoțional, mental, spiritual,suflet viu. Știți că sistemul de fascii și fluxul lichidelor: limfă, sânge se poate elibera, resetând astfel puterile de autovindecare și autoreglare ale corpului. Stiți că acest rezervor de lichide numit corp uman cel mai rapid se reface prin atingere blândă? La acest curs poți însuși tehnicile cele mai avansate, simple și pragmatice pentru echilibrarea corpului, eliberare miofascială.
Te invit să descoperi și săexperimentezi aceste taine în cadrul unui workshop de 2 zile, la un curs de masaj la care vei experimenta eliberarea tensiunilor fizice, psihice și vei învăța și metoda pentru a facilita ședințe altora.
Acest curs este si introducere in terpaie Biodinamica Craniosacrala. după acest modul poți continua Biodinamica Craniosacrala Integrată cu modulele de bază și avansate.
Programul cursului:
Prima zi: Detensionarea musculaturiiși fasciilor
– Cunoștințe teoretice de bază despre lichidele, fluxul lor, valurile lichidelor corpului, despre musculatură, fascii,
– percepere tensiunilor și metodele de eliberare prin dinamizare, mobilizare
– Prezentarea și protocolului de lucru pe partea anterioară a corpului
– Exersarea protocolului pe partea anterioară a corpului
– Prezentarea modului de lucru pe partea posterioară a corpului
– Exersarea pe partea posterioară a corpului
– Prezentarea modului de lucru pe părțile laterale ale corpului
– Exersarea moduluide lucru pe părțile laterale ale corpului
A doua zi: Detensionarea articulațiilor, structurilor profunde
– Prezentarea modului de lucru pentru eliberarea articulațiilor, tendoanelor, posturii
– Pomparea limfatică
– Pomparea craniosacrală
– Exersarea în perechi
– Eliberare somato-emoțională, corpul este cheia, cum se percep traumele emoționale în corp
– Eliberarea fluxului în meridianele energetice
– Executarea individuală a unei ședințe complete de Puterea Atingerii
– Autoterapie
La curs se lucrează în perechi, fiecare persoană dăruiește și primește mai multe ședințe. Participarea la curs nu are precondiție. Cursul se recomandă ca specializare și dezvoltare personală pentruterapeuți, maseuri, psihologi, fizio-kineto terapeuți, osteopați, chiropractori. Participanții vor primi diploma de participare șiimediat după curs pot pune în aplicare cele învățate. După acest curs se poate participa la clasele de Biodinamică Craniosacrală modulul de bază și cel avansat. Metoda nu are efecte adverse. Detalii poți citi mai jos.
Contribuția pentru cele două zile de curs este de 1000 lei.
Pentru înscriere te rog să mă contactezi pe tel: 0721760230
Cursul este facilitate de Gizella Kiss, trainer terapie Biodinamica Craniosacrala, trainer masaj M5C, trainer masaj Puterea Atingerii, Facilitator Access Consciousness.
Puterea Atingerii Blânde ajută în
💚 relaxare, antistres, eliberarea traumelor emoționale
💚 resetarea capacității de autoreglare și autovindecare
💚 eliminarea rigidităților din corp și din ființa
💚 accesarea iubirii, încrederii, respectului, recunoștinței de sine
💚 detensionare myofascială, ale fasciilor, membranelor, diafragmelor
💚 relaxarea musculaturii, articulațiilor
💚 relaxarea sistemului nervos simpatic și parasimpatic
💚 realinierea structurilor de suprafață și celordin profunzime
💚 eliberarea durerilor cervicale, dorsale, lombare,
💚 realinierea posturii corpului,
💚 realinierea coloaneivertebrale,
💚 în corectareascoliozei, lordozei, cifozei
💚 restabilirea funcționării organelor interne,
💚 restabilirea funcționării organelor si sistemelor de organe,
💚 eliberarea somato-emoțională
💚 eliminarea durerilor, tensiunilor,
💚 reumatism, artroze, artrite, coxartroze, dureri ale genunchilor
💚cure de slăbire, refacerea structurii pileii
💚 eliminarea vergeturilor,
💚 drenaj limfatic
💚 reglarea circulației limfatice și sanguine
💚 problemele sistemului nervos periferic, amorțeli,
💚 nevralgii, nevralgii intercostale, dureri de nerv trigaman
💚 migrene, în probleme de vedere, de auz
💚 reglarea sistemului hormonal
💚 hernie ombilicală-inghinală și în multe alte probleme

Puterea Atingerii
Atingerea adevărată este divină, blândă, primitoare, dăruitoare,contopitoare, iubitoare. Este ascultarea corpului si sufletului fără vorbe și cuvinte. Este ascultarea cu tot corpul și cu toată ființa. Este comuniunea, acceptarea totală a corpului și a ființei fără nicio judecată. Este aceea iubire necondiționată pe caretoți o dorim. E atingerea și acceptarea necondiționată plină de iubire divină la care visezi și poate nu ai experimentat niciodată. Este un spațiu al bucuriei și posibilităților infinite în care te topești, te dizolvi, te relaxezi, te transformi. Ajungi întro stare în se resetează de la sine toate sistemele de atoreglareși de autovindecare ale corpului. E un spațiu al iubirii necondiționate în carea se resetează toate pe cum e contribuție maximă pentru tine. Așa s-ar putea descrie o sesiune de masaj *Puterea atingerii blânde*

Ce este masajul Puterea Atingerii Blânde
*PutereaAtingerii Blânde* este o tehnicade masaj holistică, enorm de profundă care îmbină relaxarea șidetensionarea miofascială, terapia craniosacrală, deblocarea meridianelor energetice, lucrul cu bioenergia și eliberarea somato-emoțională. Acest masaj se executa prin atingerea și dinamizarea foarte blândă a corpului pe toată suprafața lui. Facilitează detensionarea fasciilor, musculaturii, articulațiilor, funcționarea organelor, repoziționarea vertebrelor, corectarea posturii corpului si a coloanei vertebrale, drenajul sistemului limfatic, refacerea sistemului cranio-sacral, relaxarea totala fizică și psihică, eliberarea traumelor emoționale închise în corp, descătușarea completă a corpului. O ședință de masaj durează între 50-55 minute.

Detensionarea miofascială
Sistemul de fascii este un sistem complex dețesut conjunctiv care învelește musculatura, regiunile anatomicedin corp, organele, nervii, oasele, tendoanele, coloana vertebrală. Prin el se realizează comunicarea interioară informațională, permite curgerea lichidelor, prin fascii găsim traseul meridianelorenergetice. Tensiunile interioaredin fascii pot bloca comunicarea între- și în organe, dar și dezechilibrele organelor interioare pot crea disfuncții în sistemul de fascii. Această metodă este noninvazivă, e executată doar prinatingere blândă și are ca efect schimbarea, refacerea, resetareatuturor structurilor din corp. Eliminând tensiunile interioare, fluxul energetic-informațional și al lichidelor corpului se normalizează, astfel se permite reechilibrarea organelor, sistemelor de organe, sistemului nervos. Corpul fizic în proporție de 70-90 % este lichid. Această metodă este defapt un mod foarte delicat și blând de lucru cu țesuturile, lichidele și energiile corpului.

Terapia Biodinamică Craniosacrală
Terapia biodinamică craniosacrală este lucru cu lichidele, fasciile și oasele corpului. Sistemul craniosacral este format din lichidele corpului, lichidul cefalorahidian, fascii, membrane, coloana vertebrală, oasele cutiei crani

Location

Brașov County, Romania
QR Code

Găsește evenimentul potrivit pentru tine

Găsește evenimentul tău

No event found!
Load More
Scroll to Top