Dragostea vindecătoare și Alchimia cuplului- EVENIMENT GRATUIT

Descoperă secretele energiei dragostei vindecatoare într-o searăintroductivă specială

Ești gata să deschizi poarta către o lume unde dragostea se împletește cu vindecarea și unde intimitatease transformă în artă?

Te invităm la o seară introductivă în universul “Dragostei Vindecătoare și Alchimiei Cuplului” – cel mai delicios si popular curs al scolii Maestrului Mantak Chia care promite să îmbogățească și să intensifice relația ta cu tine însuți(însăți) și cu partenerul sau partenera de viață.

Ce vei descoperi în această seară specială:

Un preview al tehnicilor taoiste care transformă energiaorganelor reproducatoare într-oforță vitală de neoprit, folosită pentru vindecare, reîntinerire și accesarea stărilor de conștiință superioară.

O introducere în modul în care poți deveni multiorgasmic(ă), explorând profunzimile și înălțimile plăcerii și ale conexiunii spirituale.

Povești despre cum energia organelor reproducatoare, atunci când este înțeleasă și cultivată, poate deveni un instrument puternic de revitalizare și accesare adimensiunilor spirituale.
În plus, vei afla cum:

Cultivarea Vaii Orgasmului poate transforma întreaga experiență a plăcerii și poate aduce un nou nivel de uniune cu partenerul.

Energiile organelor reproducatoare pot hrăni creierul și toate organele, redefinind ceea ce înseamnă să ai o viață sănătoasă și vibrantă.
Prinintermediul tehnicii reflexologiei dragostei vindecatoare și a practicilor energetice, poți descoperi compatibilitatea profundă cu partenerul tău și cum să echilibrezi și să intensifici energia dintre voi.

Această seară specială este doar o fereastră către călătoria pe care o poti începein zilele ce vor urma.

Sub indrumarea lui Olivier Barre, Instructor Senior în școala Maestrului Mantak Chia, practician în MedicinaTradițională Chineză, ti se vor dezvalui tainele practicilor taoiste de alchimie a energiei dragostei vindecatoare si alchimiei interne.

Olivier Barre dezvăluie cum să vă reciclați esența vietii pentru a crește longevitatea, pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții și a face dragoste constient. Această energie iubitoarevindecă cu adevărat.
Acest curseste pentru tine indiferent daca ai un partener/a de cuplu sau estisingur/a.

Nu rata această șansă unică de a-ți îmbogăți viața și de a-ți deschide inima către o experiență transformatoare.

Rezervă-ți locul pentru searaintroductivă și fă primul pas spre o viață plină de iubire, armonie și abundență vindecătoare.

Pentru detalii si informatii:
Iulian Alexandrov 0786963203

Evenimentul va avea loc in data de 8 martie 2024 la Hotel Kolping Brasov.

REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM dand click pe acest formular pt inregistrare:

https://dashboard.mailerlite.com/forms/701451/111722041997001735/share

Cei care participa online vor primi link-ul de zoom pe mail dupa completarea formularului de mai sus.

https://www.facebook.com/events/397537772663307/

Location

Hotel Kolping Brasov
QR Code

Găsește evenimentul potrivit pentru tine

Găsește evenimentul tău

No event found!
Load More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top