Călătorie către tine însuți- Exerciții sistemice

♥️Banii din acest eveniment vor fi donați către cauza susținută în evenimentul Conectare pentru Claritate!

Călătorie către tine

🌟 Exploreazã Propriul Univers Interior din Perspective Diferite ale Vieții cu Cristian Maricoiu

Suntem încântați să vă invităm la un eveniment special de dezvoltare personală și vindecare interioară, condus de facilitatorul nostru experimentat, Cristian Maricoiu. Acest eveniment este o oportunitate unică de a vă conecta cu Sinele vostru, de a găsi claritate în ceea ce vă doriți, cu posibilitatea de vindecare/integrare/reasezare profundă dar în același timp ușoară a unor aspecte importante din viata voastra.

Detalii despre eveniment:
📅 Data: 30 noiembrie
🕓 Ora: 17:30-20:30
💵Preț pentru primul eveniment : 85 de ron( inclus în preț, cafea, ceai, apă și gustare)

Banii vor fi donați la evenimentul Conectare prin caritate!♥️

📍 Locație: #ReconnectYourself♥️ Urban Hub Mamaia
Formular de înscriere – https://forms.gle/MHKzsgUeMbSTpnHs7
Organizator :Alexandra Avădănei
Contact: 0742275861

Despre facilitator👇

Cristian Maricoiu este facilitator educațional, coach sistemic și antreprenor cu o experiență bogată, vă va ghida printr-o serie de exerciții sistemice care vă vor ajuta să vă conectați cu înțelepciunea voastră interioară și să explorați perspective diferite ale propriei vieți.

Beneficiile evenimentului:
✨ Conectare cu sinele: Veți învăța să vă ascultați cu adevărat și să vă conectați cu resursele interioare pentru a vă transforma viața.
✨ Claritate: Veți obține o mai mare claritate în ceea ce vă doriți în viață și cum să vă atingeți obiectivele.
✨ Vindecare interioară: Prin exercițiile sistemice, veți avea ocazia să eliberați blocajele interioare și să experimentați o vindecare profundă.

Cristian Maricoiu aduce o abordare foarte eficientă in dezvoltarea si explorarea personală prin coaching sistemic. Cu cuvinte inspirate și o înțelegere profundă a dinamicii umane, el vă va ajuta să vă transformați viața, daca este dorinta voastra si decideti sa faceti acest lucru.

Câtevă cuvinte pentru voi din partea lui Cristi👇

“Primul lucru cu care am rezonat foarte puternic atunci când am descoperit coaching-ul a fost schimbarea de abordare, de la “a-i spune cuiva ce să facă” pentru a-l ajuta, la “a asculta cu atenție și a oferi spațiul celuilalt de a fi și de a-și exprima propria înțelepciune”. Atunci am văzut pentru prima dată cum tăcerea, folosită cu intenție, poate fi mai puternică, uneori, decât orice cuvânt.

Ce fac eu, este să însoțesc oamenii în procesul de a se reconecta la ce e cu adevărat important pentru ei și implicit la pașii pe care aleg să îi facă în continuare, odată ce aceasta conexiune a fost restabilita. Îi fac atenți la propriul proces de decizie și la cât de mult deciziile, pe care le iau, sunt aliniate cu ceea ce își doresc cu adevărat să experimenteze în viață lor.

De ce fac asta? Pentru că, pentru mine, este esențial să fiu conectat la ce e cu adevărat important pentru mine. În spațiul acesta de explorare, în care sunt prezent în serviciul celor pe care îi însoțesc, sunt conectat cu mine și este modul meu de a rămâne conectat. În momentele acestea simt că trăiesc cu sens.”

“Nu poți învăța pe nimeni, nimic. Tot ce poți să faci este să creezi contextul pentru ca acea persoană sau persoane să fie, să se exprime pe sine în totalitate, cu toate laturile lui diferite” – Richard Saul Wurman (fondatorul TED).”

Pentru a vă înregistra la acest eveniment transformator și pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să completați formularul

https://forms.gle/MHKzsgUeMbSTpnHs7

Haideți să călătorim împreună în lumea vindecării interioare și a descoperirii de sine.

#VindecareInterioară #DezvoltarePersonală #PerspectivăDiferită

Location

Mamaia
#RecconectYourself♥️ Urban Hub
QR Code

More Info

Read More

Găsește evenimentul potrivit pentru tine

Găsește evenimentul tău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top