Date

Nov 25 2023
Expired!

Time

9:30 am - 6:30 pm
REGISTER

Atelier Constelații Familiale

💫 Acest atelier este potrivit pentru tine, dacă ai nevoie de o perspectivă nouă și de claritate, în ce privește:
– starea fizică și emoțională a ta sau a copilului tău;
– relația cu unul dintre membrii familiei tale;
– relația de cuplu;
– viața ta profesională. 💫

💥 Despre Constelațiile Familiale:
💫 Constelația Familială este un instrument de care te poți folosi să privești acolo unde mintea conștientă nu are acces. Din acest loc vei primi o perspectivă nouă asupra a ceea ce experimentezi în prezent. Vei obține mai multă claritate ce te va ajuta să iei decizii împuternicite.

💫 Ne vom folosi de intrumente psihoterapeutice pentru a privi individul în sine ca întreg în relație cu el însuși și cu lumea, dar și ca parte din sistemul lui familial: intergenerațional și transgenerațional.

💫 În ce privește relația individului cu sistemul lui familial, sunt experiențe din copilărie, dar și experiențe pe care le moștenim și care aparțin strămoșilor noștri, ce ne pot amprenta în prezent. Unele ne fac viața mai ușoară, altele de aduc dificultăți. Durerile sufletești, darurile și binecuvântările, curg o dată cu viața, de-a lungul generațiilor. Fiecare dintre noi aparține familiei sale și are o moștenire genetică și sufletească ce-i ghidează inconștient pașii în viață.

💫 Constelația Familială îți poate oferi cadrul, timpul și spațiul de a privi cu blândețe dureri trecute pentru un prezent senin; de a primi cu recunoștință binecuvântări și darul vieții pentru a simți din nou speranță și bucurie.

💥 De ce să participi la un Atelier de Constelații Familiale?
💫 Beneficiile unei constelații familiale se validează prin propria experiență. Cu alte cuvinte, ca să înțelegi e nevoie să simți pe propria piele. 🙂
💫 Deși poate părea prea mult pentru tine să te ”expui” în fața unor necunoscuți, venind vei vedea cât de ușor se creează legături sufletești, sentimentul de apartenență și de susținere. Atunci când întâlnirea este în spațiu sigur, vulnerabilitatea devine ușor de purtat.

💥Despre mine:
Sunt Carmen Podar, psiholog și facilitator de constelații familiale. Folosesc această metodă în sesiuni individiuale și de grup. Mă fascinează psihoterapia fenomenologică, descoperind beneficiile ei atât ca și client, cât și ca terapeut. Pașii în formarea de constelații familiale mi i-a ghidat Dragoș Riti (RO). Am aprofundat cunoștințele și practica cu Barbara Morgan (UK), William Mannle (USA), John Payne (UK), Svagito Liebermeister (SP), Bertold Ulsamer (DE), Elena Veselago (RU).

💫 Dacă simți că e momentul potrivit pentru tine și ai nevoie de un cadru de siguranță unde să-ți ”privești” sufletul, te aștept la atelierul de constelații familiale din 25 noiembrie.
Programul atelierului: 9:30 – 18:30.
Locație: Centrul Eka, strada Horațiu 28, București
Costul participării: 450 ron.
Înscriere: carmen.x.podar@gmail.com sau whatsapp: 0732.307.355
Grupul va fi format din 8 persoane.

Location

Strada Horatiu, nr. 28, București
QR Code

More Info

Read More

Găsește evenimentul potrivit pentru tine

Găsește evenimentul tău

No event found!
Load More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Cu inima deschisă te invităm să ni te alături în perioada 20-23 Iunie la 🌍 SPIRIT MAP RETREAT 🌍