Despre Noi

Despre Noi

Te invităm să cunoști oamenii din spatele acestui proiect– alătură-te nouă într-o călătorie de explorare. Descoperă misiunea, viziunea și valorile de bază care ne modelează proiectul!

Misiunea

Misiunea noastră este să oferim o resursă online centralizată pentru evenimentele de dezvoltare spirituală și personală din România.

Viziunea

Aspirăm să vedem Spirit Map să devină cea mai importantă resursă online pentru evenimente de dezvoltare spirituală și personală din România, ajutând oamenii din toate categoriile sociale să se conecteze cu oportunități de a crește și de a-și vindeca sufletul.

misiune

Povestea noastră

Spirit Map este un proiect care a luat naștere dintr-o nevoie personală de a afla despre evenimentele spirituale și de dezvoltare personală organizate în România și din dorința de a transmite mai departe informațiile adunate, în speranța că va ajuta și alți oameni. Suntem destul de motivați și ancorați într-o misiune puternică legată de impactul pe care îl poate avea acest proiect.

despre noi

Scopul nostru

Scopul Spirit Map este acela de a facilita găsirea de informații despre evenimentele spirituale și de dezvoltare personală din România. Ne propunem să creăm o listă cuprinzătoare de evenimente și să oferim informații detaliate despre fiecare, inclusiv tipul de eveniment, locația, ora și costul.
Credem că dezvoltarea personală este esențială pentru o viață fericită și împlinită. De asemenea, credem că toată lumea are potențialul de creștere și că există multe căi diferite pentru a-l atinge. De aceea dorim să oferim informații despre cât mai multe tipuri diferite de evenimente.
Sperăm că Spirit Map va fi utilă pentru persoanele care caută modalități de a crește spiritual sau emoțional, precum și pentru persoanele care sunt pur și simplu curioși despre aceste subiecte.

Meet the Team

mirceav

Mircea Vădan

madab

Mădă Boțu

vladb

Vlad Borla

mariar

Maria Chirvase

vladn

Vlad Nistor

andreae

Andrea Erdő

Join our cause!

Scroll to Top